بستن
(0) مورد
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید
تمام دسته بندی ها
    فیلتر ها
    EN
    جستجو

    آشنایی با رنگ و رنگرزی در قالی بافی (11): زردچوبه

    آشنایی با رنگ و رنگرزی در قالی بافی (11): زردچوبه

    زردچوبه 

    زردچوبه از گیاهان تیره ی زنجبیل و نام علمی آن CURCUMA LONGA است. گیاهی است که در ایران زیاد می روید و از ساقه ی زیرزمینی آن زردچوبه ی معمولی را به دست می آوردند.

    مصرف عمده ی زردچوبه در آشپزی است. در رنگرزی زردچوبه با دندانه ی زاج سفید، رنگ هایی از زرد مایل به سبز تا نارنجی و با دندانه ی بیکرومات پتاسیم، انواع قهوه ای، و با املاح آهن خاکستری تیره ی مایل به مشکی تولید می کند. 

     

     منبع: افسانه ی جاویدان فرش ایران (1389) محمدجواد نصیری، محمدرضا عبدالعلی (طراح)، آسیه دهقانی (طراح)، فرهنگسرای میردشتی

     

    درج نظر